Surf și gazon pentru doi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 843 calorii, 35g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $ 7.09 pe portie. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pancetta, mușchi de vită, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Surf & Gazon, Surf și gazon cina pentru doi, și Citrus Surf și gazon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți uleiul din plante: pulsați pătrunjelul, arpagicul și uleiul de măsline într-un mini robot de bucătărie până la neted. Se diluează cu apă, dacă este necesar, și se adaugă 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se lasă deoparte. (Acest lucru se poate face până la 2 ore înainte.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți surful și gazonul: aruncați creveții, uleiul de măsline, sucul de lămâie, cimbrul tocat și piperul după gust într-un bol. Înfășurați fiecare creveți cu o bucată de pancetta. Preîncălziți broilerul. Aranjați creveții pe o tigaie de broiler căptușită cu folie. Condimentați carnea de vită cu sare de mare și piper, apăsați crengutele de cimbru în carne și dați deoparte. Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
4
Puneți sparanghelul într-un vas sigur cu microunde, cu 1/4 cană de apă și un vârf de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Încălziți o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare și adăugați untul. Când spuma dispare, căutați carnea de vită până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Folosind clești, țineți carnea și rumeniți părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Transferați tigaia în broiler și gătiți până când un termometru introdus în carnea de vită înregistrează 125 de grade F pentru mediu rar, încă aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați pe o tăietură pentru a vă odihni în timp ce gătiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Fierbeți creveții până când pancetta este crocantă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Între timp, cuptorul cu microunde sparanghelul până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Feliați carnea de vită în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Se servește cu creveții, uleiul de plante și sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional