Surf și gazon pentru două
Surf și gazon pentru doi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 843 calorii, 35g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $ 7.09 pe portie. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți pancetta, mușchi de vită, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Surf & Gazon, Surf și gazon cina pentru doi, și Citrus Surf și gazon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți uleiul din plante: pulsați pătrunjelul, arpagicul și uleiul de măsline într-un mini robot de bucătărie până la neted. Se diluează cu apă, dacă este necesar, și se adaugă 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se lasă deoparte. (Acest lucru se poate face până la 2 ore înainte.)
Pregătiți surful și gazonul: aruncați creveții, uleiul de măsline, sucul de lămâie, cimbrul tocat și piperul după gust într-un bol. Înfășurați fiecare creveți cu o bucată de pancetta. Preîncălziți broilerul. Aranjați creveții pe o tigaie de broiler căptușită cu folie. Condimentați carnea de vită cu sare de mare și piper, apăsați crengutele de cimbru în carne și dați deoparte. Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Puneți sparanghelul într-un vas sigur cu microunde, cu 1/4 cană de apă și un vârf de sare de mare.
Încălziți o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mare și adăugați untul. Când spuma dispare, căutați carnea de vită până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Folosind clești, țineți carnea și rumeniți părțile laterale.
Transferați tigaia în broiler și gătiți până când un termometru introdus în carnea de vită înregistrează 125 de grade F pentru mediu rar, încă aproximativ 4 minute.
Transferați pe o tăietură pentru a vă odihni în timp ce gătiți creveții.
Fierbeți creveții până când pancetta este crocantă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Între timp, cuptorul cu microunde sparanghelul până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Feliați carnea de vită în 4 bucăți.
Se servește cu creveții, uleiul de plante și sparanghelul.
Fotografii de Con Poulos;