Supă Vietnameză De Tăiței De Vită
Rețeta supa de tăiței de vită Vietnameză ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 1 oră și 8 minute. Această rețetă servește 55 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, băț de scorțișoară, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Pho Vietnamez: Supă De Tăiței De Vită, și Pho (supă vietnameză de vită și tăiței) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați feliile de vită, 1 Tbs. din ulei, 1 1/2 linguriță. din sosul de pește și sarea. Sigilați punga și masați cu mâinile pentru a distribui marinada uniform. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 15 minute sau se dă la frigider până peste noapte.Gatiti taiteii
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, combinați bulionul, ghimbirul, coriandrul, scorțișoara și restul de 2 lingurițe. sos de pește și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați vermicelli de orez și gătiți doar până se înmoaie, conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți, clătiți sub apă rece și împărțiți uniform între boluri.Termină supa
Într-o tigaie la foc mare, încălziți restul de 1 Tbs. ulei.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând des, până când este arsă pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Transferați pe o farfurie.Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine, apoi se readuce bulionul în cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați mugurii de fasole, busuiocul și carnea de vită și gătiți doar până când mugurii de fasole încep să se ofilească, aproximativ 3 minute. Se toarnă peste vermicelli și se servește imediat. Treceți pene de var la masă pentru a stoarce peste supă.
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Food Made Fast, Soup, de Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte