Rețeta supa de tăiței de vită Vietnameză ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 1 oră și 8 minute. Această rețetă servește 55 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, băț de scorțișoară, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Pho Vietnamez: Supă De Tăiței De Vită, și Pho (supă vietnameză de vită și tăiței) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Marinează carnea de vită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați feliile de vită, 1 Tbs. din ulei, 1 1/2 linguriță. din sosul de pește și sarea. Sigilați punga și masați cu mâinile pentru a distribui marinada uniform. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 15 minute sau se dă la frigider până peste noapte.Gatiti taiteii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, combinați bulionul, ghimbirul, coriandrul, scorțișoara și restul de 2 lingurițe. sos de pește și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați vermicelli de orez și gătiți doar până se înmoaie, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De Orez
5
Scurgeți, clătiți sub apă rece și împărțiți uniform între boluri.Termină supa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o tigaie la foc mare, încălziți restul de 1 Tbs. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând des, până când este arsă pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Transferați pe o farfurie.Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine, apoi se readuce bulionul în cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Adăugați mugurii de fasole, busuiocul și carnea de vită și gătiți doar până când mugurii de fasole încep să se ofilească, aproximativ 3 minute. Se toarnă peste vermicelli și se servește imediat. Treceți pene de var la masă pentru a stoarce peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
Pană De Var
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
10
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Food Made Fast, Soup, de Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.