Supă Vietnameză De Tăiței De Vită

Supă Vietnameză De Tăiței De Vită
Rețeta supa de tăiței de vită Vietnameză ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 1 oră și 8 minute. Această rețetă servește 55 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, băț de scorțișoară, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Pho Vietnamez: Supă De Tăiței De Vită, și Pho (supă vietnameză de vită și tăiței) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinează carnea de vită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați feliile de vită, 1 Tbs. din ulei, 1 1/2 linguriță. din sosul de pește și sarea. Sigilați punga și masați cu mâinile pentru a distribui marinada uniform. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 15 minute sau se dă la frigider până peste noapte.Gatiti taiteii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, combinați bulionul, ghimbirul, coriandrul, scorțișoara și restul de 2 lingurițe. sos de pește și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați vermicelli de orez și gătiți doar până se înmoaie, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
5
Scurgeți, clătiți sub apă rece și împărțiți uniform între boluri.Termină supa
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o tigaie la foc mare, încălziți restul de 1 Tbs. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând des, până când este arsă pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Transferați pe o farfurie.Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine, apoi se readuce bulionul în cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Adăugați mugurii de fasole, busuiocul și carnea de vită și gătiți doar până când mugurii de fasole încep să se ofilească, aproximativ 3 minute. Se toarnă peste vermicelli și se servește imediat. Treceți pene de var la masă pentru a stoarce peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Pană De VarPană De Var
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Food Made Fast, Soup, de Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista