Supă Vietnameză De Tăiței De Vită

Supă Vietnameză De Tăiței De Vită
Rețeta supa de tăiței de vită Vietnameză ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 1 oră și 8 minute. Această rețetă servește 55 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, băț de scorțișoară, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Pho Vietnamez: Supă De Tăiței De Vită, și Pho (supă vietnameză de vită și tăiței) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinează carnea de vită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați feliile de vită, 1 Tbs. din ulei, 1 1/2 linguriță. din sosul de pește și sarea. Sigilați punga și masați cu mâinile pentru a distribui marinada uniform. Se lasă deoparte la temperatura camerei timp de 15 minute sau se dă la frigider până peste noapte.Gatiti taiteii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, combinați bulionul, ghimbirul, coriandrul, scorțișoara și restul de 2 lingurițe. sos de pește și se aduce la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați vermicelli de orez și gătiți doar până se înmoaie, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
5
Scurgeți, clătiți sub apă rece și împărțiți uniform între boluri.Termină supa
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Într-o tigaie la foc mare, încălziți restul de 1 Tbs. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând des, până când este arsă pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Transferați pe o farfurie.Se strecoară bulionul printr-o sită cu ochiuri fine, apoi se readuce bulionul în cratiță și se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
9
Adăugați mugurii de fasole, busuiocul și carnea de vită și gătiți doar până când mugurii de fasole încep să se ofilească, aproximativ 3 minute. Se toarnă peste vermicelli și se servește imediat. Treceți pene de var la masă pentru a stoarce peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Pană De VarPană De Var
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Servește 4.Adaptat din seria Williams-Sonoma Food Made Fast, Soup, de Georgeanne Brennan (Oxmoor House, 2006).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În1 h, 8 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista