Supă vietnameză de carne de vită cu tăiței cu verdeață asiatică

Supă vietnameză de carne de vită cu tăiței cu verdeață asiatică
Rețeta supă vietnameză de carne de vită-tăiței cu verdeață asiatică este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână bețișoare largi de orez, ghimbir, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Supă De Tăiței De Vită Vietnameză, și Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnamezi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Congelați carnea de vită 10 minute; tăiați cerealele în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Puneți ceapa și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu-mare 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați bulion și 3 căni de apă; aduceți la fierbere. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sos de soia, zahăr și sos de pește; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați bok choy și mazăre de zăpadă; fierbeți 4 minute sau până când mazărea este crocantă-fragedă și bok choy se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu DulceInele De Ardei Roșu Dulce
Bok ChoyBok Choy
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Aranjați 1/2 cană de tăiței în fiecare dintre cele 4 boluri mari. Împărțiți carnea de vită crudă și feliile de chile uniform între boluri. Polonic aproximativ 1 2/3 cani supa fierbinte peste fiecare portie (bulion va găti carne de vită). Topiți fiecare porție cu 1/4 cană de varză de fasole, 1 lingură de busuioc și 1 lingură de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
9
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista