Supă vietnameză de carne de vită cu tăiței cu verdeață asiatică
Rețeta supă vietnameză de carne de vită-tăiței cu verdeață asiatică este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 22g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână bețișoare largi de orez, ghimbir, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Supă De Tăiței De Vită Vietnameză, și Carne De Vită Pho (Supă De Tăiței Vietnamezi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Congelați carnea de vită 10 minute; tăiați cerealele în felii groase de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Gatiti taitei conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Puneți ceapa și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mare; gatiti la foc mediu-mare 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați bulion și 3 căni de apă; aduceți la fierbere. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți bulionul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați sos de soia, zahăr și sos de pește; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați bok choy și mazăre de zăpadă; fierbeți 4 minute sau până când mazărea este crocantă-fragedă și bok choy se ofilește.
Aranjați 1/2 cană de tăiței în fiecare dintre cele 4 boluri mari. Împărțiți carnea de vită crudă și feliile de chile uniform între boluri. Polonic aproximativ 1 2/3 cani supa fierbinte peste fiecare portie (bulion va găti carne de vită). Topiți fiecare porție cu 1/4 cană de varză de fasole, 1 lingură de busuioc și 1 lingură de mentă.