Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa vegetariană de fasole albă. Această rețetă fără gluten și vegană servește 7 și costă $1.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 220 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piper, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați vegetarieni și supă de fasole albă, Chili Vegetarian de fasole alb-negru, și Tocană vegetariană de fasole albă și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, sotati dovleceii, ceapa, telina si morcovul in ulei timp de 5-7 minute sau pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)