Supă Veche De Tăiței De Pui Din Wisconsin
Supa veche de tăiței de pui din Wisconsin necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 560 calorii, 31g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Allrecetes necesită apă, frunze de busuioc, cartofi roșii și ceapă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Conopidă Din Wisconsin, Supă De Brânză De Conopidă Din Wisconsin, și Supă De Brânză De Bere Wisconsin.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit
Supa de tăiței de pui poate fi asociată cu Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay neacoperit. Chardonnay neacoperit sau ușor înmuiat funcționează bine cu supa dvs. standard de tăiței de pui. Dacă aveți un bulion foarte herby, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albari Ecomo. Domul. Vincent Delaporte Sancerre ros automobil cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rose]()
Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rose
Tonurile de coacăze roșii strălucitoare dau pauză în timp ce admirați acest vin în pahar. Fruitpacked, prezintă cele mai bune caracteristici ale unui trandafir Sancerre tânăr, cu arome de zmeură și piersici sălbatice. Plin și rotund în gură, se deschide treptat, cu o vioiciune proaspătă fiind temperată de un indiciu de taninuri. Se termină pe note fructate (coacăz negru, zmeură) cu un postgust lung și frumos de citrice.