Supă Ușoară De Scoici Din New England
Rețeta Easy New England Clam Chowder ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 335 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de scoici îmbuteliat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Supă Ușoară De Scoici Din New England, Supă Ușoară De Scoici Din New England, și Supă De Scoici Din Noua Anglie.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu.
Se toarnă scoicile prin strecurătoare și se transferă într-un castron mic. Puneți scoicile și sucul strecurat deoparte.Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și slănina și gătiți, amestecând ocazional, până când grăsimea s-a redat din slănină și ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se presară făina și se gătește, amestecând ocazional, până când aroma crudă s-a fiert, aproximativ 2 minute.În timp ce amestecați constant, adăugați încet sucul de scoică strecurat rezervat și sucul de scoică îmbuteliat. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional și asigurându-vă că răzuiți fundul și părțile laterale ale tigaiei. Reduceți focul la mediu scăzut, adăugați cartofii și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cartofii sunt fragezi cu cutitul, aproximativ 15 minute.Se amestecă smântâna și scoicile rezervate și se revine la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.