Supă Ușoară De Minestrone

Supă Ușoară De Minestrone
Supa ușoară de Minestrone ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 151 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână apă, cățel de usturoi, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă Ușoară De Minestrone, Supă Ușoară De Minestrone, și Supă Ușoară De Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 cutie de boabe de rinichi într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Spoon bean pur într-un cuptor olandez; se amestecă în cutia rămasă de fasole, apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin sos de roșii). Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă macaroanele cotului; gatiti, neacoperit, inca 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista