Supă Ușoară De Fasole Neagră

Supa ușoară de fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 296 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, smântână, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri alimentare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Supă Ușoară De Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră Prea Ușoară, și Supă Ușoară De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți ceapa până se înmoaie.
Se amestecă ghimbirul și usturoiul și se condimentează cu piper cayenne, cimbru, ienibahar și sare de țelină.
Se amestecă în piure de roșii, fasole neagră prăjită, piper negru și zahăr. Gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Amestecați fasolea neagră rămasă și sucul de lămâie în supă. Continuați să gătiți până se încălzește. Topiți fiecare porție cu o păpușă de smântână.