Supă ușoară de conopidă cu ghimbir proaspăt

Supă ușoară de conopidă cu ghimbir proaspăt
Supa de conopidă ușoară cu ghimbir proaspăt este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 2 porții. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui, sare de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă Cremă Proaspătă De Conopidă, Conopidă curry și supă de ghimbir, și Conopidă Răcită Și Supă De Morcovi Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până la parfum, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați conopida și acoperiți. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie usor, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Adăugați ciorba de pui, ghimbirul și sarea; condimentează cu piper negru. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe până când conopida este fragedă, 30 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Reveniți la oală și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Revista