Supă toscană de roșii și pâine - Pappan al Pomodoro este o rețetă mediteraneană care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de căței de usturoi, roșii de vară, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Pappan al Pomodoro (supă de pâine și roșii), La pappan al pomodoro-supă de pâine cu roșii, și Supă de pâine și roșii (pappan al Pomodoro).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o oală mare largă cu ulei de măsline la foc mediu și adăugați ceapa. Condimentează cu sare și piper roșu zdrobit, după gust, și gătește până când ceapa este moale și foarte aromată, aproximativ 8 până la 10 minute. Aruncați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate. Se amestecă roșiile, se condimentează cu sare, după gust și se fierbe până când roșiile sunt cu adevărat moi și suculente, aproximativ 12 până la 15 minute. Aruncați frunzele întregi de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Lucrând în loturi, curățați cu grijă roșiile într-un blender*. Întoarceți piureul de roșii în oală și adăugați sucul de roșii și pâinea. Gatiti supa la foc mediu pana cand painea si-a pierdut complet forma si supa este foarte groasa, aproximativ 20 de minute. Gustați supa și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Puneți supa în boluri și serviți garnisită cu brânză rasă, chiffonade de busuioc și un strop de ulei de finisare big fat.
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!