Supă toscană cu Tortellini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa toscană cu Tortellini. Această rețetă face 6 porții cu 522 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți fasole cannellini, mai puțin bulion de carne de vită cu sodiu, amestec de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Rețete similare includ Supă De Tortellini Toscane, Supă de Tortellini (Tortellini en Brodo), și Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați ceapa, usturoiul și fulgii de ardei roșu.
Se sotează 2 minute, apoi se adaugă bulionul de vită și 3 căni de apă.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția tortellini. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 5 minute.
Adăugați tortellini și fierbeți până când tortellini sunt gătite, încă 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se toarnă în boluri de servire și se servește cu Focaccia de plante, dacă se dorește.