Supă Toscană

Supa toscană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 389 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 467 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți spanac, cartofi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, Supă Toscană, și Supă De Legume Toscane.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea din cârnați și se sfărâmă în tigaie.
Adăugați ceapa tocată și gătiți la foc mediu până când carnea nu mai este roz. Dacă încercați să tăiați grăsimea, scoateți carnea din tigaie, puneți-o într-o strecurătoare și clătiți-o sub apă rece.
Puneți carnea într-o oală mare; adăugați stoc și cartofi. Se fierbe până se gătește cartoful.
Adăugați spanac. Continuați să fierbeți până când spanacul este ușor gătit.
Scoateți supa de pe foc, amestecați laptele evaporat și condimentați după gust. Nu adăugați sare dacă utilizați conserve.