Supă Tom Yum Koong

Supă Tom Yum Koong
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă pescatariană? Supa Tom Yum Koong ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 67 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 230 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Un amestec de galangal, suc de lime, pastă de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
1
Adăugați capetele și cojile de creveți în apă, apoi gătiți timp de 20 de minute. Stinge focul. Înmuiați capetele și cojile încă 20 de minute înainte de a le arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
3
Adăugați stoc, iarbă de lămâie, frunze de tei kaffir, galangal, chili padi, sos de pește, suc de lămâie, zahăr și pastă de chili într-o oală și aduceți la fierbere. După fierbere timp de 5 minute, adăugați creveți și ambele ciuperci. Gatiti inca 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Pastă De ChiliPastă De Chili
Elixirul GElixirul G
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
GalangalGalangal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se ornează cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista