Supă Tom Yum Koong

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și supă pescatariană? Supa Tom Yum Koong ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 67 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 230 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este perfect pentru Toamna. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Un amestec de galangal, suc de lime, pastă de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Roman Holiday Soup-bucurați-vă de această supă italiană consistentă oricând pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Adăugați capetele și cojile de creveți în apă, apoi gătiți timp de 20 de minute. Stinge focul. Înmuiați capetele și cojile încă 20 de minute înainte de a le arunca.
Tăiați lămâia și tăiați-o în bucăți de mărime de chibrit.
Adăugați stoc, iarbă de lămâie, frunze de tei kaffir, galangal, chili padi, sos de pește, suc de lămâie, zahăr și pastă de chili într-o oală și aduceți la fierbere. După fierbere timp de 5 minute, adăugați creveți și ambele ciuperci. Gatiti inca 10 minute.
Se ornează cu frunze de coriandru.