Supă Tom Kha Udon cu ciuperci

Supa Tom Khan Udon cu ciuperci este un vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 986 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați până la 4 ardei iute pentru ochi de pasăre, sare kosher, până la 4 frunze de tei kaffir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Udon cu ciuperci Shiitake în bulion de ghimbir, Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan), și Rață prăjită și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți tăiței udon conform instrucțiunilor pachetului; se scurge și se lasă deoparte.
Puneți laptele de cocos, bulionul de legume, lămâia, frunzele de tei kaffir și galangalul într-o cratiță de 2 litri setată la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere foarte blândă; reduceți căldura, astfel încât lichidul abia să fiarbă. Lăsați bulionul să se infuzeze timp de 2 minute.
Adăugați ciuperci în bulion; reglați căldura astfel încât amestecul să revină la fierbere ușoară.
Adăugați tăiței pregătiți în oală; încălziți.
Adăugați ardei iute feliați în timp ce supa este încă fierbinte. Condimentează după gust cu sare și 1/4 cană de suc de lămâie. Reglați condimentele cu mai multă sare și suc de lămâie după cum este necesar și serviți imediat.