Supă thailandeză de nucă de cocos cu Tofu și ciuperci

Supa de nucă de cocos thailandeză cu Tofu și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 174 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, pastă de curry thailandeză, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă thailandeză de pui cu nucă de cocos (Tom Kha Gai) cu ciuperci, supă de tofu de legume thailandeze , cum se face supă de tofu de legume thailandeze, și Tofu Thailandez cu sos de Curry roșu peste orez de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Combinați coaja de tei, lemongrass, ghimbir și lapte de cocos cu stoc într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 5-10 minute.
Adăugați pasta de curry o jumătate de linguriță la un moment dat, amestecând bine pentru a combina și gusta în timp ce mergeți pentru a vă asigura că nu o faceți prea picantă. Se amestecă tofu, ciuperci, zahăr, sos de soia și sare, după gust. Se fierbe încă aproximativ 10 minute.
Adăugați suc de lămâie (am folosit sucul unei jumătăți de lime) și serviți peste orez, garnisit cu fâșii de ardei roșu și coajă de lime rasă, cu var suplimentar pe lateral.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Vin
Acest vin frumos este minunat de consistent vintage după vintage. Primim fructe superioare Chenin Blanc de la ferma Wilson Din Clarksburg, permițându-ne să producem un vin expresiv, nuanțat și delicios. La început se învârte, aromaticele de pere albe, ananas și banane izvorăsc din pahar. La gust, vinul este răcoritor cu arome de mandarină coaptă și piersici. Senzația de gură este plină de viață, dar bogată și are o cremă subtilă. Fermentarea 100% din oțel inoxidabil garantează caracterul de fructe proaspete pe care fanii acestui vin au ajuns să-l aprecieze de-a lungul anilor. Acesta este sorbul de vară prin excelență și vinul perfect pentru a se împerechea cu stridii proaspete!