Supă Taco VIII
Taco Soup VIII ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 949 calorii, 40g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 194 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sos de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Taco Marți: Supă Taco Ușoară, Tort nebun VIII, și No Time Taco Soup-faceți o supă rapidă și ușoară, gustoasă și gata în doar câteva minute.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea de vită se rumeneste; se scurge.
Așezați amestecul de carne de vită într-un aragaz lent cu condimente taco, sos de roșii, porumb și fasole.
Acoperiți și gătiți la 2 ore scăzute. Pentru a servi, puneți o mână de chipsuri de porumb în fiecare castron și acoperiți cu supă, brânză și ceapă verde.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.