Supă taco VII
Taco Soup VII ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 446 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, sosul de roșii, roșiile conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Taco Marți: Supă Ușoară De Taco, No time Taco Soup – faceți o supă rapidă și ușoară, gustoasă și gata în doar câteva minute, și Supă De Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, se sotează carnea de vită măcinată timp de 5 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți grăsimea și adăugați condimentele taco, sosul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, porumbul și fasolea.
Se amestecă bine, se reduce focul la minim și se lasă să fiarbă timp de 1 până la 2 ore pentru a permite aromelor să se plaseze.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.