Supă Simplă De Scoici

Supă Simplă De Scoici
Chowder Scoica simplu ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o supă. Un amestec de scoici, cartofi de copt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mo ' s Clam Chowder, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, țelina, sarea, cimbru și usturoiul în picături în tigaie; gatiti 4 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți scoicile, rezervând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
5
Adăugați lichid de scoică, cartof, suc de scoică și frunze de dafin în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați laptele și făina, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați amestecul de făină în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 12 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați scoici; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
9
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista