Supă răcită de Tomatillo-Avocado cu Salsa de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa răcită de Tomatillo-Avocado cu Salsan de roșii. Această rețetă face 5 porții cu 166 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Un amestec de tomatillos, căței de usturoi, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Roșii Răcită Cu Salsa De Avocado, Supă răcită de Avocado, Tomatillo și castraveți, și Supă răcită de Avocado și castraveți cu Salsa de creveți și scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați tomatillos și următoarele 3 ingrediente la tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 23 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc; acoperiți și răciți 1 1/2 ore.
5
Puneți avocado și jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Așezați supa rămasă și coriandru în blender; procesați până se omogenizează și adăugați în castron. Se amestecă sucul de lămâie. Supă de oală în boluri; se acoperă cu Salsa de roșii.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.