Supă Răcită De Roșii Și Ardei Roșu
Supa răcită de roșii și ardei roșu este o fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 244 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, arpagic, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă prăjită de roșii și ardei roșu cu mentă răcită, Supă de roșii răcită cremoasă cu Jack Quesadillas de fasole neagră, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare jumătate de ardei în sferturi.
Așezați pielea cu fața în sus pe un grătar și gătiți până când pielea s-a carbonizat.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu o farfurie. (Le-am pus pe grătar pentru a ține căldura afară din casă.).2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Între timp, scoateți pielea de pe ardei și tocați-i aproximativ.
Tăiați roșiile în bucăți.3
Adăugați ardeii și roșiile în tigaie, apoi acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute.
Adăugați vin și gătiți încă 5 minute, apoi adăugați stoc și sare și piper după gust și continuați să fierbeți 20 de minute.4 procesați supa într-un blender până se omogenizează. (L-am lăsat să se răcească puțin mai întâi. Mai ușor de manevrat, și mai puțin ca să explodeze!)
Se toarnă într-un vas curat din sticlă sau ceramică și se lasă să se răcească complet înainte de a se răci cel puțin 3 ore. Când supa este rece, condimentați după gust.
Serviți în boluri acoperite cu crutoane, dacă doriți, și garnisite cu arpagic tăiat.