Supă răcită de morcovi și portocale

Supă răcită de morcovi și portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa răcită de morcovi și portocale. Această rețetă servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă răcită de morcovi și portocale, Supă De Morcovi Răcită, și Supă De Morcovi Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in unt intr - o cratita grea de 3 pana la 4 litri la foc moderat, amestecand, pana devine aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați morcovi, apă, sare, piper și cuișoare și fierbeți, acoperiți, până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Ciorba pur și simplu în 3 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până când este foarte netedă, aproximativ 1 minut, transferându-se într-un castron. Se amestecă sucurile de portocale și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se răcește supa, acoperită, până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1
* Supa poate fi răcită până la 2 zile. Subțire cu apă înainte de servire, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista