Supă rustică de cartofi cu Cheddar și ceapă verde

Supa rustică de cartofi cu Cheddar și ceapă verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 361 calorii, 17g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 243 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Pufuri de Cheddar alb cu ceapă verde, Pâine De Porumb Chipotle Cu Brânză Cheddar Și Ceapă Verde, și Frittata de ciuperci sălbatice cu Cheddar, ceapă verde și mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți apa până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri. Între timp, tăiați cartofii în cuburi de 1/2 inch.
Adăugați cartofii în apă clocotită; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți bine cartofii; rezervați 2 căni de cartofi.
Așezați cartofii rămași (aproximativ 3 căni) în blender.
Adăugați 1 cană de lapte; acoperiți și amestecați până se omogenizează, adăugând lapte suplimentar, dacă este necesar. Întoarceți amestecul amestecat în cuptorul olandez.
Adăugați 2 căni de cartofi rezervate, 1 cană de lapte rămasă, margarina, sarea, piperul, 3/4 cană de ceapă și 3/4 cană de brânză în cratiță. Gatiti la foc mediu 5-10 minute, amestecand frecvent, pana cand supa este fierbinte si branza se topeste.
Pentru a servi, lingurați supa în 4 boluri individuale pentru supă. Completați fiecare cu 1 lingură fiecare din ceapa și brânza rămase.