Supă rece picantă de castraveți cu creveți Pocați

Supă rece picantă de castraveți cu creveți Pocați
Supa de castraveți picantă rece cu creveți Poșați este o fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 129 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, frunze de dafin, frunze de mentă sau și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon fiert la rece cu salată de castraveți, Supă Rece De Castraveți, și Supă Rece De Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sare, morcovi, țelină, vin alb, frunze de dafin și boabe de piper în 1 litru de apă într-o cratiță de dimensiuni medii setată la foc mediu-mare. Aduceți lichidul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați creveții în coji, apoi lăsați apa să fiarbă. Gatiti timp de 60 de secunde, amestecand o data sau de doua ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți creveții imediat și așezați într-un singur strat pentru a se răci la temperatura camerei. Se dă la frigider până se răcește bine, aproximativ 1 oră. Curățați creveții chiar înainte de servire.Faceți supa: spălați castraveții, dar nu-i curățați de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Tăiați o bucată de 6 inci din centrul unui castravete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
5
Tăiați această bucată în zaruri minuscule de 1/8 inch; pus deoparte.
6
Tăiați restul de castravete în bucăți de centimetru-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
7
Așezați bucățile de centimetru-inch într-un robot de bucătărie împreună cu apă de cupă-cupă, pulsați de câteva ori pentru a rade, apoi rulați mașina până când castravetele este complet neted și aproape lichefiat.Tapetați o strecurătoare mare, cu ochiuri fine, cu 2 straturi de pânză de brânză. Puneți strecurătoarea căptușită peste un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați piureul de castraveți, lăsând lichidul să cadă în castron. apoi, folosind spatele unei linguri de lemn, apăsați pulpa rămasă pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați chilis de pasăre Thailandeză verde tocată, sos de pește asiatic și suc de lămâie. Se răcește bine. (Puteți face în avans până la acest punct și refrigerați până la 2 zile.) Gustați supa, reglați condimentele dacă este necesar cu puțin mai mult sos de pește sau suc de lămâie după gust. Evitați sarea.Puneți supa rece în boluri puțin adânci și serviți, garnisită cu castraveți tăiați cubulețe rezervate, creveți pocați curățați și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista