Supă Rece De Roșii Condimentată Marocan
Supa de roșii rece condimentată marocan este o fără gluten, fără lactate și primal supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Cireșe Condimentată La Rece, Cod la grătar cu gust de roșii condimentat marocan, și Poussins cu condimente marocane cu șofran, miere și gem de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in ulei cu condimente intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, 4 pana la 5 minute. Tăiați grosolan roșiile și adăugați la amestecul de ceapă cu sucuri rezervate, bulion, miere, 1 lingură de pătrunjel și 1 lingură de coriandru, apoi aduceți la fierbere.
Transferați supa într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece. Supă rece, amestecând ocazional, până la rece, 15 până la 20 de minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust, apoi se amestecă pătrunjelul rămas și coriandrul.