Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Paste Fagioli rapidă și consistentă. Această rețetă servește 6. O porție conține 366 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți apă, ditalini, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tortellini Pastan e Fagioli, Pastan rapid e Fagioli cu parmezan, și Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați morcovul, ceapa și țelina și saut 3 până la 5 minute sau până când ceapa și țelina sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
5
Adăugați usturoi și gătiți 30 de secunde sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați sos de paste, fasole, șuncă, apă și frunze de dafin; aduceți la fierbere și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Frunze De Dafin
Fasole
Apă
șuncă
7
Adăugați pastele fierte, pătrunjelul, sarea și piperul. Se fierbe încă 2 până la 3 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Paste Fierte
Pătrunjel
8
Îndepărtați frunza de dafin. Puneți supa în boluri și acoperiți uniform cu parmezan.