Supa rapidă Minestrone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 687 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați spălat și tăiat în prealabil kale, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 45 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Supă De Minestrone De Toamnă Rapidă, Supă italiană minestrone rapidă și ușoară, și Cădere Rapidă Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa și usturoiul, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă varza kale și saut, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
3
Adăugați legume congelate, roșii cu suc, paste, bulion, apă, sare și piper și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și pastele sunt al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
4
Între timp, transferați jumătate de fasole într-un castron larg puțin adânc și zdrobiți grosier cu o furculiță sau un tocător de cartofi, apoi amestecați piureul și fasolea întreagă în supă și fierbeți, amestecând ocazional, până când supa este ușor îngroșată, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat