Supa rapidă Minestrone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 687 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați spălat și tăiat în prealabil kale, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 45 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Încercați Supă De Minestrone De Toamnă Rapidă, Supă italiană minestrone rapidă și ușoară, și Cădere Rapidă Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți ceapa și usturoiul, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se adaugă varza kale și saut, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
3
Adăugați legume congelate, roșii cu suc, paste, bulion, apă, sare și piper și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede și pastele sunt al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De Pizzocheri
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Între timp, transferați jumătate de fasole într-un castron larg puțin adânc și zdrobiți grosier cu o furculiță sau un tocător de cartofi, apoi amestecați piureul și fasolea întreagă în supă și fierbeți, amestecând ocazional, până când supa este ușor îngroșată, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.