Supă Rapidă De Legume

Supă Rapidă De Legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și supă integrală 30? Supa de legume rapidă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 169 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, suc de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Supă De Legume Fierbinte Și Rapidă, Rapid și ușor – supa de rosii de casa – nu este nimic ca supa fierbinte proaspete pentru a avea pentru o cină rapidă, și Rapid Veggie Se Amestecă-Prăji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați sucul de roșii, cartofii, legumele amestecate, ceapa, cuburile de bulion, apa și condimentați cu piper. Se aduce la fierbere și apoi se fierbe până se termină cartofii, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Bouillon CubeBouillon Cube
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista