Supa Ramadan (Harira) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 159 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, fasole lima și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Djemman El Fna Supa Harira, Supă De Năut: Harira, și Harira (Supă De Linte Marocană).
Instrucțiuni
1
Puneți primele 8 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se amestecă fasolea și următoarele 5 ingrediente (prin năut); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm