Supă prăjită de vinete și ardei roșu
Supa prăjită de vinete și ardei roșu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, ardei gras, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Curry ardei roșu prăjit și supă de vinete, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna.
Așezați jumătățile de vinete, cu pielea în sus, pe foaia de copt. Ardei iute și vinete 15 minute sau până la înnegrit.
Puneți ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Cojiți ardeii. Scoateți pulpa de vinete. Aruncați cojile.
Combinați 1 cană de bulion și ceapă într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute.
Adăugați 2 căni de bulion, ardei gras și pulpă de vinete și fierbeți 10 minute.
Puneți amestecul de ardei gras într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în piure în tigaie. Se amestecă busuiocul, sarea și piperul negru.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.