Supa de dovleac prăjită este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 768 calorii, 15g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Prăjită De Dovlecei De Butternut, Supă Prăjită De Dovlecei De Butternut, și Supă prăjită de dovlecei de butternut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă ceapa, țelina, morcovul și bățul de scorțișoară și se sotează până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Baton De Scorțișoară
Morcov
țelină
Ceapă
3
Adăugați bulionul de pui și coriandrul, dacă folosiți, și dați la fiert. Simmer timp de câteva minute. Se amestecă dovlecelul până se omogenizează, apoi se fierbe ușor pentru a lăsa aromele să se contopească, aproximativ 10 minute. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Stoc De Pui
Coriandru
Suc De Fructe
4
Pureați supa într-un blender până se omogenizează. (Supa poate fi făcută înainte până în acest moment, răcită, acoperită și refrigerată timp de câteva zile sau congelată timp de aproximativ 1 lună. Se va îngroșa pe măsură ce se răcește și poate avea nevoie de subțiere cu stoc sau apă la reîncălzire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întoarceți supa în tigaie și reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați jumătate și jumătate, dacă utilizați. Reglați condimentele cu sare și piper. Păstrați cald până la service.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Condimente
1
Puneți supa în boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
2
Garnisiți uniform, cu brânza și semințele de dovleac, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Brânză
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. curățați dovlecelul cu un cojitor de legume. Înjumătățiți pe lungime, aruncați semințele, apoi tăiați în zaruri de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Suc De Fructe
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Cuptor
4
Se pune într-un castron mare și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Când untul încetează să spumă și a devenit un maro deschis, trageți tigaia de pe foc și adăugați imediat salvie, zahăr, oțet (stați înapoi pentru a nu se împrăștia), melasă și condimente prăjite freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
Melasă
Oțet
Unt
Zahăr
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă bine și se lasă să fiarbă la foc mediu-mic timp de 1 până la 2 minute pentru a contopi aromele.
7
Se toarnă amestecul de oțet peste dovlecel și se aruncă bine, apoi se transferă într-o foaie de copt grea sau într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține dovlecelul într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
8
Se introduce la cuptor și se prăjește, aruncând cel puțin o dată, până când este foarte fraged și caramelizat, aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Puneți deoparte până când este suficient de rece pentru a manipula, dar încă cald, astfel încât lichidele să fie curgătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lucrând în loturi, dacă este necesar, transferați dovlecelul cald și toate lichidele de gătit într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Utilizați imediat, refrigerați până la 5 zile sau congelați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
1
Serviți piureul singur ca garnitură pentru pui prăjit, curcan sau carne de porc; amestecați în mămăligă chiar înainte de sfârșitul gătitului; folosiți ca umplutură pentru ravioli; transformați-vă într-o supă; sau folosiți pentru a aromatiza pastina. Sau omiteți Salvia, condimentați cu scorțișoară măcinată și nucșoară proaspăt rasă după gust și folosiți ca înlocuitor pentru dovleacul conservat în rețeta preferată de plăcintă cu dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Conserve De Dovleac
Pui Prăjit
Umplutură
Pastina
Mamaliga
Dovleac
Ravioli
Nucșoară
Toată Turcia
Carne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
Supă
2
Prăjiți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc mediu. Când feniculul devine maro deschis, lucrați rapid. Porniți ventilatorul de evacuare, adăugați fulgii de ardei roșu și aruncați, aruncați, aruncați, întotdeauna sub ventilator. Întoarceți imediat amestecul de condimente pe o farfurie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Fenicul
Boabe De Piper
Fenicul
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți amestecul într-un blender cu pudra de chili, sare și scorțișoară și amestecați până când condimentele sunt măcinate uniform. Dacă aveți o mică moară de condimente sau o râșniță de cafea dedicată măcinării condimentelor, măcinați doar fulgii de fenicul, coriandru, piper și chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Praf De Chili
Coriandru
Scorțișoară
Cafea
Fenicul
Piper
Condimente
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă într-un castron și se aruncă cu ingredientele rămase. Păstrați amestecul de condimente într-un borcan de sticlă într-un loc răcoros și uscat sau congelați.