Supă Prăjită De Dovleac-Nucă De Cocos
Prăjită Butternut suc de fructe-supa de nucă de cocos ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Dovlecei prăjiți cu nucă de cocos și Chile, Dovleac De Nucă + Supă De Nucă De Cocos, și Supă de dovleac de nucă de cocos, ghimbir și nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 buc. F.ut suc de fructe în jumătate pe lungime și scoateți și aruncați semințele.
Ungeți dovleceii în interior și în exterior cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, pe o foaie de copt.oastează dovlecelul până când un cuțit ascuțit pătrunde ușor în carne, aproximativ 1 oră.Între timp, într-o oală la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de aproximativ 4 până la 5 minute.răsturnați dovleacul în oală și adăugați stocul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional.
Adăugați chimenul, mierea și laptele de cocos și amestecați pentru a combina.cântați un blender, curățați supa în loturi până se omogenizează. Întoarceți supa în oală.
Adăugați mai mult bulion dacă este necesar pentru a atinge consistența dorită.adle supa în boluri și garnisiți fiecare porție cu slănină crocantă.