Supă prăjită de cartofi dulci și mere
Cartofi dulci prăjiți și supă de mere ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, tulpină de țelină, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Supă de cartofi dulci și mere, Supă De Cartofi Dulci Cu Mere, și Supă afumată de cartofi dulci și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. înțepați cartofii cu o furculiță, așezați pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie, 40 până la 45 de minute. Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina și mărul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Înjumătățiți cartofii, scoateți carnea și adăugați-o în cratiță.
Adăugați 6 căni de apă, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Gatiti pana se incalzeste, 8-10 minute. Pureați supa în cratiță folosind un blender de imersie portabil (sau, lucrând în loturi, un blender standard).
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a atinge consistența dorită.