Supă proaspătă de vișine cu mentă rece (Soupe de Cerises, la Menthe)
Supa de cireșe proaspete cu mentă rece (Soupe de Cerises fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, cireșe, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă proaspătă de mazăre cu mentă, Supă proaspătă de Pean și mentă, și Supă de usturoi (Soupe a l ' ail).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți vinul la foc mic la foc mediu
Adăugați zahărul, amestecând pentru a se dizolva și apoi fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Adăugați suspensia de amidon de porumb, apoi amestecați amestecul constant timp de aproximativ 1 minut.Ridicați focul la mediu-mare și adăugați cireșele. Chiar înainte ca amestecul să fiarbă, scoateți-l de pe foc.Verificați consistența. Ar trebui să acopere doar spatele unei linguri de metal și să aibă o textură catifelată. Puteți ajusta folosind apă sau un pic mai mult suspensie de amidon de porumb. Err pe partea mai subțire, mai degrabă decât mai groasă, se va îngroșa puțin mai mult pe măsură ce se răcește.Când sunteți mulțumit de textură, adăugați pachetul de mentă și extractul de migdale acoperă tigaia. Pune-l deoparte la infuzat aproximativ 30 de minute.
Scoateți pachetul de mentă și aruncați-l. Supa ar trebui să fie aproape de temperatura camerei acum. Ușor cald este bine, dar nu vrei să fie fierbinte.Puneți supa și o parte din cireșe în boluri de porțelan alb superficial. Nu știu de ce, dar asta îl face să aibă un gust mai bun!
Încingeți supa cu mai multă mentă, dacă doriți.Note: nu deranjez să groapă cireșe. Cred că groapa îmbunătățește aroma și textura fructelor pocate. De asemenea, ridică aroma ușoară a migdalei. Dar, mai important, se adaugă la calitatea senzuală a experienței. Te obligă să mănânci încet. Savurând fiecare cireș pe rând. Rostogolindu-l ușor în jurul gurii, îndepărtându-i carnea fragedă, apoi scuipând groapa înapoi pe lingură, lăsând-o deoparte.De asemenea, vă recomand cu tărie să folosiți mentă pentru această rețetă. Gustul mai pe bază de plante al mentei spearmint nu are senzația de răcire care face ca această supă să fie și mai senzuală pe cale orală.Această supă nu ține bine și trebuie consumată în decurs de 2 ore de la preparare.