Supă Proaspătă De Sparanghel
Nevoie de o supă vegetariană? Supa proaspătă de sparanghel ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 161 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sparanghel, cățel de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Supă Proaspătă De Sparanghel, Supă Cremoasă De Sparanghel Proaspăt, și Grădină-Supă Proaspătă De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Tăiați în bucăți de 2 inci.
Combinați sparanghelul, bulionul, ceapa, usturoiul și 1/2 linguriță. cimbru într-o cratiță mare la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Procesați amestecul de sparanghel, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Întoarce-te la pan.
Bateți împreună făina și laptele până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de sparanghel, amestecând până se omogenizează. Se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura; se fierbe, amestecând constant, 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, sarea, 1/4 linguriță. coaja de lămâie și restul de 1/4 linguriță. cimbru.
Combinați smântâna, sucul de lămâie și restul de 1/4 linguriță. coaja de lamaie. Completați fiecare porție cu aproximativ 5 lingurițe. amestec de smântână.
Notă: congelați supa după Pasul 3 timp de până la 1 lună. Când sunteți gata de servit, dezghețați, reîncălziți și continuați cu Pasul