Supă proaspătă de roșii cu Guacamole de Crab

Supa de roșii proaspete cu Guacamole de Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână roșii, busuioc, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: supă proaspătă de roșii cu Guacamole de porumb prăjit, Supă de roșii prăjite și Guacamole, și Supă De Sparanghel De Primăvară Cu Crab Proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere și pregătiți o baie de apă cu gheață într-un castron mare.
Folosind un cuțit mic, faceți un X superficial în partea de jos a fiecărei roșii. Puneți roșiile în apă clocotită timp de 10 secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați roșiile în baia de apă cu gheață. Curățați, miezuiți și însămânțați roșiile; salvați baia de apă cu gheață.
Într-un blender, curățați roșiile cu 1/4 cană de ulei de măsline și oțet până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se condimentează cu sare și piper. Puneți vasul în baia de apă cu gheață pentru a răci supa.
Într-un castron mediu, combinați carnea de crab cu ceapa, busuiocul, jalapeo și sucul de lămâie. Îndoiți ușor avocado tocat și condimentați cu sare și piper. Puneți supa de roșii în boluri puțin adânci și stropiți cu restul de 4 lingurițe de ulei de măsline. Mound guacamole crab în centrul fiecărui castron de supă și se servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!