Supă Proaspătă De Ghimbir Și Păstârnac

Supă Proaspătă De Ghimbir Și Păstârnac
Supa proaspătă de ghimbir și păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din roșii conservate are 4 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, o stropire de piper cayenne de servit, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Păstârnac Cu Morcov De Ghimbir, Supă Cremoasă De Ghimbir-Păstârnac, și Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță, adăugați ghimbirul și prăjiți ușor timp de 1 minut. Tăiați aproximativ restul și adăugați în tigaie cu păstârnacul. Se prăjește ușor timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 minute până când păstârnacul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Transferați supa într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează sau lăsați supa în tigaie și folosiți un blender electric de mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Întoarceți supa în tigaie,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați chimenul și amestecați bine. Se încălzește supa timp de un minut, apoi se condimentează după gust.Mi-am servit supa cu o păpușă de iaurt grecesc și o stropire de piper cayenne, dar ai putea folosi creme fraiche și împrăștia deasupra niște ceapă de primăvară feliată fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creme FraicheCreme Fraiche
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista