Supă Proaspătă De Ghimbir Și Păstârnac
Supa proaspătă de ghimbir și păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din roșii conservate are 4 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, o stropire de piper cayenne de servit, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Păstârnac Cu Morcov De Ghimbir, Supă Cremoasă De Ghimbir-Păstârnac, și Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță, adăugați ghimbirul și prăjiți ușor timp de 1 minut. Tăiați aproximativ restul și adăugați în tigaie cu păstârnacul. Se prăjește ușor timp de 2 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 minute până când păstârnacul este fraged.
Transferați supa într-un robot de bucătărie sau blender și procesați până se omogenizează sau lăsați supa în tigaie și folosiți un blender electric de mână.
Întoarceți supa în tigaie,
Adăugați chimenul și amestecați bine. Se încălzește supa timp de un minut, apoi se condimentează după gust.Mi-am servit supa cu o păpușă de iaurt grecesc și o stropire de piper cayenne, dar ai putea folosi creme fraiche și împrăștia deasupra niște ceapă de primăvară feliată fin.