Supa proaspătă de dovlecei de roșii este o fără gluten, primar și întreg 30 supă. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână dovlecei, tarhon, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Risotto De Dovlecei De Roșii Proaspete Și Lămâie, Sos De Paste Proaspete De Roșii Și Dovlecei, și Salată proaspătă de porumb, roșii și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati dovleceii si usturoiul in tigaie pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-un blender sau robot de bucătărie, curățați roșiile, ceapa și ardeiul iute, lăsând câteva bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o oală mare, amestecați piureul de roșii și bulionul de legume. Condimentează cu tarhon, mărar, sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se amestecă dovleceii și usturoiul. Acoperiți și gătiți 45 de minute.