Supa Poblano ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, brânză monterey jack, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vincent Price Sopa Poblano - Supă De Chile Poblano, Cina În Seara Asta: Crema De Chile Poblano (Supă Prăjită De Chile Poblano), și Supă Poblano De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați tortilele în panglici subțiri, apoi puneți-le într-un robot de bucătărie. Împingeți-le până când se taie uniform. Apoi adăugați făina, praful de chili, chimenul, sarea și piperul. Amestecați continuu până când este consistența făinii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Puneți uleiul în oala setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa, ardeiul poblano, ardeiul jalapeno (dacă folosiți) și usturoiul. Reduceți căldura la mediu și sautați până când ceapa este transparentă 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați amestecul de tortilla-făină în tigaie amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați untul și lăsați-l să se topească. Apoi amestecați pentru a forma o pastă groasă de tip roux.Gatiti 4-5 minute amestecand constant cu un tel-. Vrei să scoți orice gust de făină crudă. Dar nu lăsați amestecul să ardă.Odată ce s-a format o pastă groasă groasă, se amestecă, adăugând încet sângele de bulion și răzuind părțile laterale și fundul în timp ce lucrați. După ce s-a adăugat jumătate din bulion, continuați să amestecați până când sunteți sigur că toată pulberea este bine încorporată. Apoi adăugați bulionul rămas și ridicați temperatura pentru a aduce supa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
6
Adăugați știuleții de porumb (dacă folosiți) și lăsați-i să fiarbă aproximativ 1-2 minute.Coborâți focul la mediu scăzut și lăsați supa să fiarbă la foc mic. Apoi adăugați smântână și gătiți încă 7-10 minute. Dar nu permiteți supa să fiarbă.Opriți focul și lăsați să se răcească puțin. Această supă se servește cel mai bine caldă, dar nu fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
7
Se ornează cu brânză mărunțită și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Ardei Arbol Uscat
8
Serviți puiul pe lateral pentru a fi adăugat în castron, după cum consideră de cuviință fiecare restaurant.