Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa picantă de șuncă și fasole. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 99 cenți pe porție. Dacă aveți pătrunjel, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă picantă de trei fasole, și Supă Picantă De Fasole.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei și aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 2 litri de apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin OS de șuncă). Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se ia de pe foc; aruncați osul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
6
Așezați 2 căni de amestec de fasole într-un blender și procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în tigaie; adăugați șuncă și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până se încălzește.