Supă picantă de Kale cu cârnați Andouille

Supă picantă de Kale cu cârnați Andouille
Chowder picant kale cu cârnați Andouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cârnați andouille, ceapă, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cârnați Andouille și brânză Kale Mac N', Cârnați Andouille, Kale și coacere cu legume rădăcinoase, și Paste cremoase de dovlecei Cajun cu cârnați Kale și Andouille.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ghimbirul și andouille și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Adăugați roșiile și sucurile lor; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați bulionul și varza; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
KaleKale
6
Reduceți focul la moderat și fierbeți supa până când varza este fragedă, aproximativ 10 minute. Condimentează supa cu sare și piper și servește, sau lasă să se răcească și să înghețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
KaleKale
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista