Supă picantă de ghimbir și linte franceză

Rețeta de ghimbir picant și supă de linte franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 679 calorii. Pentru $3.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 245 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați linte verzi, ulei de măsline extravirgin, suc de morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă De Linte Franceză, Supă De Linte Franceză / Tocană, și Supă De Linte Franceză Kabocha.
Instrucțiuni
Se toarnă bulionul într-o oală mare și se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați lintea, acoperiți oala și reduceți focul pentru a menține un foc mic.
Între timp, adăugați untul și uleiul de măsline într-o tigaie de 10 inci setată la foc mediu.
Adăugați ceapa, ghimbirul și pudra de chile. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale, sapte pana la zece minute.
Adăugați amestecul de ceapă într-un blender împreună cu sucul de morcovi. Procesați până la neted.
Adăugați acest sos în oală, împreună cu cârligul de șuncă și vinul. Acoperiți oala și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 45 de minute. Dacă doriți o supă puțin mai moale, continuați să gătiți încă 30 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Puneți supa în boluri și serviți cu o păpușă de iaurt și o stropire de slănină mărunțită.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Mouton Cadet Bordeaux Rouge cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.