Supă Picantă De Creveți De Nucă De Cocos

Supa picantă de creveți de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 194 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, pastă de curry, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă Picantă De Creveți De Nucă De Cocos, Supă picantă de tăiței cu creveți și lapte de cocos, și SUPĂ DE CARTOFI DULCI DE NUCĂ DE COCOS CU CREVEȚI PICANȚI.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se amestecă laptele de nucă de cocos; gatiti 2 minute sau pana la cald.
Adăugați creveți în tigaie; gătiți 3 minute sau până când creveții sunt gata.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați ceapa, busuiocul și sucul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.