Supa picantă de castraveți ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 130 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de măsline, castraveți, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă Picantă De Avocado-Castraveți, Supă rece picantă de castraveți cu creveți Pocați, și Supă picantă de ardei și roșii cu iaurt de castraveți.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa este foarte moale, aproximativ 10 minute. Se amestecă castravetele, bulionul de legume și laptele. Condimentează cu sos de soia, pătrunjel, fulgi de ardei roșu, piper cayenne, pudră de curry și ulei de susan. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Fripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați supa fierbinte într-un blender și curățați cu grijă până când supa este cremoasă, dar ușor granulată.