Supa Pesto violet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă face 4 porții cu 112 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de frunze de busuioc violet, unt de caju, fasole nordică extraordinară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Paste Pesto De Mazăre Violet Cu Ou De Prepeliță Poșat, Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi, și Supă De Conopidă Purpurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați usturoiul și saut-ul pentru încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
2
Adăugați apa fierbinte și conopida, reduceți focul și acoperiți. Gatiti pana cand conopida este complet frageda, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Adăugați fasolea și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Adăugați busuiocul și untul de caju. Folosiți un blender de mână pentru a curăța supa până când este complet netedă. (Alternativ, puneți supa în loturi într-un blender obișnuit și amestecați neted; întoarceți supa în oală.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Caju
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați piper alb și sare după gust și adăugați usturoi suplimentar, dacă doriți.