Supă perpetuă: cel mai ușor bulion de oase pe care îl vei face

Supă perpetuă: cel mai ușor bulion de oase pe care îl veți face este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 412 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9535 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de frunze de dafin, pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma leguma, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Cum se face bulion de oase de casă, Cum se face bulion de oase cu conținut scăzut de carbohidrați într-o oală instantanee, și Cum Să Faci Bulion De Oase În Aragazul Tău Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un pui întreg sau rama unui pui prăjit în aragazul lent, cu golf dulce, boabe de piper negru și orice resturi de legume pe care le aveți la îndemână. Acoperiți cu apă filtrată și gătiți la foc mic timp de o săptămână.După douăzeci și patru de ore, puteți începe să utilizați bulionul. Deoarece aveți nevoie de bulion sau stoc, pur și simplu înmuiați o oală sau o cană de măsurare în aragazul lent pentru a elimina cantitatea de stoc de care aveți nevoie.
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine sau, de preferință, un filtru de cafea reutilizabil care va ajuta la clarificarea bulionului. Înlocuiți bulionul pe care îl scoateți din aragazul lent cu o cantitate echivalentă de apă filtrată. Dacă utilizați un pui întreg, proaspăt, puteți, de asemenea, să scoateți carnea de pui din aragazul lent, după cum doriți pentru cartofi prăjiți, în supe sau la sfârșitul săptămânii, strecurați orice bulion rămas și aruncați sau compostați oasele. Oasele de la pui ar trebui să se sfărâme atunci când sunt apăsate între degetul mare și arătător. Moliciunea lor este un indiciu că o mare parte din hrana din oase – minerale, aminoacizi – s-a scurs din oase și în bulionul de care te-ai bucurat toată săptămâna. Spălați inserția aragazului lent și începeți din nou.