Supă organică de morcovi cu esență de ghimbir
Supa organică de morcovi cu esență de ghimbir ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, bulion de legume, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă Organică De Morcovi Cu Esență De Ghimbir, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Esența supă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare cu fund greu, la foc mare, până când este fierbinte. Gatiti prazul si ceapa 2-3 minute.
Adăugați morcovi și 2 lingurițe de apă. Gatiti, acoperit, 10 minute, amestecand ocazional.
Adăugați stoc, lemongrass și 1 1/2 lingurițe de ghimbir. Simmer aproximativ 30 de minute.
Lăsați amestecul să se răcească timp de 10 minute, apoi turnați într-un robot de bucătărie și pur și simplu.
Se adaugă sucul de morcovi și se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine. Aruncați pulpa. (Dacă nu serviți imediat, răciți și refrigerați lichidul.)
Adăugați smântână și restul de 2 lingurițe de ghimbir în lichidul strecurat. Se amestecă până se încorporează complet.
Se încălzește 3 sau 4 minute la foc mediu-mic sau se servește rece. Se condimentează cu piper. Împărțiți între 4 boluri.
Se ornează cu arpagic și 1 linguriță fiecare smântână.