Supă Miso cu Tofu

Supă Miso cu Tofu
Supa Miso cu Tofu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 5 și costă $5.4 pe portie. O porție conține 97 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați blaturi de ceapă verde, ciuperci shiitake, bucată kombu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Miso cu trei ciuperci și Tofu, Supă de tofu și wakame Miso, și Supă Miso cu Tofu și Enoki.

Instrucțiuni

1
Așezați fulgi de bonito pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci; feliați subțire capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3
Combinați 4 căni de apă și kombu într-o cratiță medie; aduceți aproape la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se ia de pe foc; adăugați punga de pânză de brânză în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Scoateți și aruncați kombu și punga de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
7
Combinați miso și 3 linguri bulion de supă într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se dizolvă miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
MisoMiso
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați ciuperci și tofu în supă; gatiti la foc mic 3 minute sau pana cand tofu este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul miso și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
MisoMiso
10
Lăsați să stea 1 minut.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista