Supă mexicană de pui și orez sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa mexicană de pui și orez sălbatic. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.76 pe portie. O porție conține 456 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați dintr-o cutie, smântână acrită și guacamole cu grăsime redusă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Supă De Orez Sălbatic De Pui, Supă de pui și orez sălbatic, și Supă de pui și orez sălbatic.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și gătiți ceapa timp de 5 minute. Aruncați ardeiul și gătiți încă 2 minute, apoi adăugați porumbul dulce, pasta de chipotle și orezul. Se amestecă bine și se fierbe timp de 1-2 minute.
Adăugați fasolea neagră și bulionul. Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic, apoi adăugați jumătate de pui și coriandru. Se răcește timp de 2-3 minute, apoi se toarnă în boluri.
Împrăștiați peste restul de pui și coriandru.
Serviți cu o păpușă fiecare de guacamole și cremă acrită deasupra, dacă doriți.