Supă Mexicană De Pui

Supă Mexicană De Pui
Supa de pui Mexican ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $3.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 1086 calorii, 78g de proteine, și 68G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Supă Mexicană De Pui, Supă mexicană de pui-întreg 30, și Supă mexicană cu pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puii și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați puii, morcovii, ceapa și sarea într-o oală de 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați suficientă apă rece (aproximativ 16 căni) pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor, neacoperit, timp de 1 oră. Îndepărtați orice spumă care apare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Transferați puii în farfurii; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
5
Scoateți și aruncați morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
6
Adăugați orezul în bulion și fierbeți timp de 20 de minute. Între timp, tăiați carnea de pui, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PuiCarne De Pui
BulionBulion
OrezOrez
7
Adăugați carnea și piperul în bulion și încălziți timp de 3 minute. Scoateți avocado în boluri individuale și turnați supa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
PiperPiper
BulionBulion
CarneCarne
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
8
Se presară cu coriandru și se strecoară pe tei.Recomandat: oală de 12 litri pentru a îngheța: omiteți avocado, coriandru și tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Lăsați supa să se răcească, apoi puneți-o în pungi mari resigilabile, umplându-le pe fiecare la jumătate. A se păstra până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: dezghețați peste noapte în frigider sau dezghețați parțial în cuptorul cu microunde. Se încălzește într-o cratiță acoperită la foc mediu-mic timp de 20 de minute. Scoateți avocado în boluri, puneți-l în supă și garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
PolonicPolonic
10
Serviți cu pene de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista