Supă Mexicană De Pui
Supa de pui Mexican ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $3.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 1086 calorii, 78g de proteine, și 68G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, piper, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Supă Mexicană De Pui, Supă mexicană de pui-întreg 30, și Supă mexicană cu pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puii și uscați-i cu prosoape de hârtie.
Așezați puii, morcovii, ceapa și sarea într-o oală de 12 litri.
Adăugați suficientă apă rece (aproximativ 16 căni) pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor, neacoperit, timp de 1 oră. Îndepărtați orice spumă care apare.
Transferați puii în farfurii; lasa sa se raceasca.
Scoateți și aruncați morcovii și ceapa.
Adăugați orezul în bulion și fierbeți timp de 20 de minute. Între timp, tăiați carnea de pui, aruncând pielea și oasele.
Adăugați carnea și piperul în bulion și încălziți timp de 3 minute. Scoateți avocado în boluri individuale și turnați supa deasupra.
Se presară cu coriandru și se strecoară pe tei.Recomandat: oală de 12 litri pentru a îngheța: omiteți avocado, coriandru și tei.
Lăsați supa să se răcească, apoi puneți-o în pungi mari resigilabile, umplându-le pe fiecare la jumătate. A se păstra până la 3 luni. Pentru a reîncălzi: dezghețați peste noapte în frigider sau dezghețați parțial în cuptorul cu microunde. Se încălzește într-o cratiță acoperită la foc mediu-mic timp de 20 de minute. Scoateți avocado în boluri, puneți-l în supă și garnisiți cu coriandru.
Serviți cu pene de var pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.