Supă Mexicană De Chiftele De Curcan

Supă Mexicană De Chiftele De Curcan
Supa mexicană de chiftele de curcan este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, bulion de pui, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri mexicane de chiftele de curcan cu Smash de Avocado și tombole de zi de joc, Supă Mexicană De Chiftele, și Supă Mexicană De Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea măsurată, pudra de chili și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.Creșteți căldura la mare, adăugați bulionul sau bulionul, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Între timp, formați chiftelele: umpleți un castron mic cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rulați amestecul de carne în bile de 1-1/4 inci (aproximativ 1 lingură de grămadă fiecare), umezindu-vă mâinile după cum este necesar pentru a împiedica amestecul să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Așezați chiftelele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Adăugați morcovii și roșiile în bulion, amestecați pentru a combina și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Adăugați chiftelele, așezându-le uniform în jurul oalei (nu este nevoie să amestecați) și reveniți la foc mic. Reduceți focul la mediu scăzut și acoperiți oala cu un capac etanș. Gatiti pana cand orezul si chiftelele sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați dovlecelul, amestecați pentru a combina și fierbeți la foc mic până când dovlecelul este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8
Se ia de pe foc, se adaugă sosul fierbinte măsurat și se amestecă pentru a se combina. Gustați și condimentați cu sare suplimentară și sos fierbinte, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se servește cu coriandru, chipsuri de tortilla sau tortilla și sos suplimentar fierbinte pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista